طرح توجیهی توسعه واحد تولیدی فعال

طرح های توسعه به طرح هایی گفته می شود که یک واحد تولید فعال در حال کار است و جهت افزایش ظرفیت تولید خود و یا تولید محصول جدید تصمیم به توسعه واحد تولیدی خود می نماید. توسعه واحد های تولیدی نقش مهمی در ایجاد فرصت های شغلی و اشتغال پایدار، بهبود فضای کسب و کار، رونق تولید و بهبود کیفیت کالا و زمینه توسعه اقتصادی کشورها می باشد. طرح توجیهی توسعه واحد تولیدی فعال، تمام اطلاعات لازم را در جهت توسعه واحد تولیدی در اختیار کارفرما قرار می دهد و متناسب با افزایش دامنه و گستردگی پروژه ، طرح توجیهی تمامی روش های بهبود و بکارگیری آن در فعالیت ها را از تمام جوانب بررسی و مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد. 

توسعه تولید چیست؟

توسعه فرآیند تولید به معنای توسعه فرآیندهای تولید اولیه و روش‌های تحلیلی (به عنوان مثال، پروتکل‌ها و روش‌های کنترل کیفیت و تضمین کیفیت در فرآیند) برای پشتیبانی از ساخت محصول با استفاده ازسویه تولید است. به عبارت بهتر، توسعه فرآیند تولید به معنای توسعه، صلاحیت، اعتبارسنجی و افزایش مقیاس فرآیندی است که برای تولید محصول و توسعه تحلیلی و خصوصیات محصول با توجه به آن استفاده می‌شود. تولید در مقیاس بزرگ امکان تولید انبوه کالاها را با استفاده از فرآیندهای خط مونتاژ و فناوری های پیشرفته به عنوان دارایی اصلی فراهم می کند. تکنیک‌های تولید کارآمد، تولیدکنندگان را قادر می‌سازد تا از صرفه‌جویی در مقیاس استفاده کنند و واحدهای بیشتری را با هزینه کمتر تولید کنند. توسعه تولید در مورد بهبود سیستم های تولید موجود و توسعه سیستم های جدید است. سیستم تولید باید در یکپارچگی با محصول، به عنوان بخشی از فرآیند کلی تحقق محصول، و نه به ترتیب پس از طراحی محصول، توسعه یابد. طراحی و بهره برداری از سیستم های تولیدی دیدگاهی جامع در مورد سیستم تولید و فرآیند طراحی آن در طول کل چرخه حیات سیستم دارد.

اهمیت توسعه کسب و کارهای تولیدی

با ظهور بیشتر و بیشتر مشاغل کوچک تا متوسط، نیاز به تامین کنندگان کارآمد و قابل اعتماد با آن افزایش می یابد. این به این معنی است که فرصت‌های زیادی برای تولیدکنندگان و عمده‌فروشان مدرن وجود دارد که بتوانند به سطح بالایی برسند. اگر یک عملیات تولیدی بخواهد گسترش یابد، این تکامل مستلزم برنامه ریزی دقیق تولید و برنامه ریزی تولید است. صنعت تولید برای کل یک کشور و به ویژه توسعه اقتصادی آن حیاتی است. از گسترش صنایع تولیدی یک کشور برای سنجش قدرت اقتصادی آن استفاده می شود. رشدی که در صنایع تولیدی مشاهده می کنیم، باعث ایجاد فرصت های شغلی زیادی می شود. صنایع تولیدی مواد اولیه را به محصول نهایی تبدیل می کنند. برای تولید کالاهای نهایی از ماشین آلات یا نیروی کار استفاده می کند. رواج اقتصادی و جایگاه کشور با توسعه صنایع تولیدی سنجیده می شود. توسعه صنایع تولیدی پیشگام مهمی برای ریشه کنی فقر و بیکاری در کشور ما است. صنایع تولیدی به عنوان ستون فقرات توسعه به طور عام و توسعه اقتصادی به طور خاص توصیف می شوند. عمدتاً به این دلیل که این صنایع نه تنها به نوسازی کشاورزی کمک می‌کنند، بلکه با ایجاد شغل در بخش‌های ثانویه و سوم، وابستگی شدید مردم به کشاورزی را کاهش می‌دهند.

 

چند نکته برای توسعه کسب و کار واحدهای تولیدی:

1. در مورد سهامداران خود به طور کامل تحقیق کنید. تحقیق در مورد ذینفعان خاصی که می‌خواهید جلب کنید، می‌تواند مزیت بسیاری را در طول مرحله فروش به شما بدهد.

2. رقبای خود را با دقت در نظر بگیرید. به دلیل اینکه چه میزان سرمایه در فروش تولید در خطر است، گروه های خرید به طور دقیق در مورد رقابت شما تحقیق خواهند کرد. اطمینان حاصل کنید که بخش فروش و بازاریابی شما دارای آماری است که عملکرد محصول یا خدمات شما را در مقایسه با رقبای شما پشتیبانی می کند. فعالانه عمل کنید نه واکنشی.

3. بپذیرید که روش های بازاریابی پرطرفدار همیشه برای تولید کار نمی کنند. در عوض، تاکتیک‌های مختلفی مانند سرمایه‌گذاری در رویدادهای شبکه‌ ای یا نمایش‌های تولیدی را در نظر بگیرید که می‌دانید محصولتان در مقابل سهامداران کلیدی قرار خواهد گرفت.

4. خریداران خاص را هدف قرار دهید. در بیشتر موارد، تولیدکنندگان محصول یا خدماتی را ترجیح می‌دهند که یک نیاز خاص را برطرف کند تا راه‌حلی که برای همه مناسب باشد. بدانید چه چیزی در داخل و خارج ارائه می کنید و آن پیشنهاد را در مقابل افرادی که می دانید به آن علاقه مند هستند، دریافت کنید.

5. نام تجاری خود را به عنوان یک رهبر فکری قرار دهید. اگر برند شما نه تنها به عنوان یک ارائه دهنده قابل اعتماد بلکه به عنوان یک متخصص در یک جایگاه خاص دیده می شود، می توانید از طریق روش هایی مانند بازاریابی محتوا، جریان های درآمد بیشتری ایجاد کنید. سعی کنید خود را به عنوان یک رهبر فکری در جایگاه خود قرار دهید.

6. برای توسعه کسب و کار خود، باید بدانید مشتری شما چه کسی است و چه می خواهد. موفق‌ترین تولید کنندگان، خود را به خوبی با مشتریان خود هماهنگ کرده‌اند، آن‌ها توسعه‌ دهنده و بخشی جدایی‌ ناپذیر از عملیات روزانه هستند. تولید کنندگان با درآمد بالا، مخاطبان خود را درک می کنند و می دانند چگونه به طور قابل پیش بینی محصولاتی را بسازند که مخاطبان آنها خریداری کنند. شما می توانید این کار را از طریق جلسات حضوری به بهترین شکل انجام دهید. برای کشف گسترش در زمینه های جدید کسب و کار از نظرسنجی ها، تحقیقات بازار و تجزیه و تحلیل داده ها استفاده کنید.

اگرچه در ابتدا ممکن است توسعه یک کسب وکار تولیدی اعم از بزرگ یا کوچک فرایندی پیچیده و ترسناک بنظر برسد و بسیاری از افراد از توسعه کسب و کار خود به دلایل چالش های فراوان در مسیر پرهیز کنند؛ اما به کمک یه طرح توجیهی توسعه واحد تولیدی فعال می توانید به راحتی کسب و کار خود را گسترش دهید. یک طرح توجیهی مناسب شما را در هر مرحله از توسعه کسب و کارتان راهنمایی می کند. شما از طرح کسب و کار خود به عنوان یک نقشه راه برای چگونگی رشد و گسترش کسب و کار  خود استفاده خواهید کرد. طرح توجیهی مناسب راهی برای هموار کردن مسیر توسعه کسب و کارتان است.

                                                             

 

logo-samandehi