طرح توجیهی سرمایه گذاری

طرح توجیهی برای سرمایه گذاران سندی است که در آن کارآفرینانی که شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های جدید را راه‌اندازی می‌کنند، سرمایه‌گذاران بالقوه را به منظور تامین مالی که امکان توسعه کسب‌ وکار را فراهم می‌کند، معرفی می‌کنند. هدف این است که سرمایه گذار ویژگی های اساسی کسب و کار جدید را بشناسد و تصمیم بگیرد که آیا این پیشنهاد به اندازه کافی جذاب برای سرمایه گذاری در آن و کسب بازده مناسب است یا خیر.طرح توجیهی سرمایه گذاری شامل یک خلاصه اجرایی که در آن بیانیه ماموریت پروژه، نام و دفاتر کارآفرینان و شرح محصول یا خدمات جدید، بخشی که شرکت جدید در آن فعالیت می‌کند، رقبای اصلی آن و همچنین بازاریابی است. همچنین استراتژی های اجرایی در جهت دستیابی به اهداف تعیین شده مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. در نهایت، در بخش برنامه مالی، برآورد حجم فروش، هزینه‌های عمومی و انتظارات بازدهی به منظور دسترسی سرمایه‌گذار به اطلاعات شفاف و کافی که به عنوان کمکی برای تصمیم‌گیری برای تامین مالی پروژه تجاری جدید باشد، ارائه می‌شود.

سرمایه گذاران فراتر از درک استراتژی کسب و کار شما، می خواهند پیش بینی های مالی شما را نیز درک کنند. آن‌ها می‌خواهند بدانند کسب‌ وکار شما از نقطه‌ نظر مالی چگونه عمل می‌کند – چیزی که معمولاً «مدل کسب‌وکار» شما نامیده می‌شود. آنها همچنین می خواهند بدانند که برای سودآوری کسب و کار شما چه چیزی لازم است و پیش بینی می کنید که برای رشد کسب و کار کجا هزینه کنید.

طرح توجیهی سرمایه گذاری به هفت دسته تقسیم می شود که شامل موارد زیر هستند: 

 طرح توجیهی احداث واحد تولیدی

طرح توجیهی احداث واحد تولیدی هنگامی به کار می رود که قصد احداث واحد تولیدی را داریم. یک طرح تولید، اهداف تولید، منابع مورد نیاز و برنامه کلی را به همراه تمام مراحل درگیر در تولید و وابستگی های آنها تعریف می کند. یک برنامه تولید خوب طراحی شده به شرکت ها کمک می کند تا محصولات را به موقع تحویل دهند، هزینه ها را کاهش دهند و به مشکلات پاسخ دهند. ساخت یک کارخانه تولیدی جدید یا توسعه تاسیسات فعلی شما می تواند یک فرآیند پیچیده و چالش‌های زیادی در این راه وجود دارد، بنابراین بایستی درک نسبتاً خوبی از مراحل مختلف مورد نیاز برای برنامه ریزی و مدیریت پروژه ساخت و ساز خود داشته باشید. با درک فرآیند و انتخاب طرح توجیهی مناسب به عنوان راهنمای خود، به خوبی در راه یک پروژه تولیدی موفق خواهید بود که در حد بودجه شما باقی می ماند، به موقع به پایان می رسد و انتظارات شما را برآورده می کند.

در صفحه طرح توجیهی احداث واحد تولیدی اطلاعات بیشتری در این موارد وجود دارد.

طرح توجیهی توسعه واحد تولیدی

طرح توجیهی توسعه واحد تولیدی هنگامی به کار می رود که قصد ما توسعه دادن یک واحد تولیدی باشد. با ظهور بیشتر و بیشتر مشاغل کوچک تا متوسط، نیاز به تامین کنندگان کارآمد و قابل اعتماد افزایش می یابد. این به این معنی است که فرصت‌های زیادی برای تولید کنندگان و عمده‌ فروشان مدرن وجود دارد که بتوانند به سطح بالایی برسند. اگر یک عملیات تولیدی بخواهد گسترش یابد، این تکامل مستلزم برنامه ریزی دقیق تولید و برنامه ریزی تولید است، اینکه چگونه مدیریت منابع و تصمیم گیری در مورد نحوه تخصیص آنها انجام شود. اگر به دنبال توسعه کسب و کار تولیدی خود هستید که برنامه ریزی را به اندازه کسب و کار تامین جدید شما کارآمد کند، توصیه می کنیم از یک طرح توجیهی مناسب استفاده کنید که با راهنمایی و ابزارهای مدیریتی به حفظ و توسعه کسب و کار شما کمک شایانی می کند.

در صفحه طرح توجیهی توسعه واحد تولیدی اطلاعات مربوطه در این زمینه ارائه شده است.

طرح توجیهی بانکی

طرح توجیهی بانکی طرحی است که زمان ارائه به بانک تهیه می شود. هنگامی که به دنبال کمک مالی از یک بانک یا موسسه مالی هستید، یکی از مهم ترین کارهایی که بایستی انجام دهید این است که یک طرح توجیهی مدون داشته باشید. این سند نه تنها به وام دهندگان و سرمایه گذاران بالقوه ایده ای از موقعیت فعلی و اهداف آینده شرکت شما می دهد، بلکه به آنها درک روشنی از خطرات مربوط به وام دادن به شما یا سرمایه گذاری در تجارت شما ارائه می دهد. طرح توجیهی بانکی، سندی است که شرح مفصلی از یک کسب و کار، محصولات یا خدمات آن، بازار و پیش بینی های مالی آن ارائه می دهد. یک طرح موثر و مدون برای سرمایه گذاران بالقوه مفید است و برنامه هایی را که برای شرکای تجاری آینده دارید را روشن می کند. از طرح توجیهی برای تأمین منابع مالی از وام دهندگان یا سرمایه گذاران و ارائه راهنمایی برای عملیات آتی کسب و کار استفاده می شود.

برای توضیحات بیشر به صفحه طرح توجیهی بانکی مراجعه فرمایید.

طرح توجیهی با مهر و امضا

طرح توجیهی با مهر و امضا عبارت است از طرح توجیهی با مهر و امضاء کانون مشاوران بانکی.

می توانید در صفحه طرح توجیهی با مهر و امضا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

طرح توجیهی سرمایه ثابت

طرح توجیهی سرمایه ثابت نوعی طرح است که درمورد اخذ وام سرمایه ثابت تهیه می شود. برای شروع کسب و کار، سرمایه لازم برای خرید دارایی های ثابت مانند زمین و ساختمان، کارخانه و ماشین آلات، و مبلمان و وسایل مورد نیاز است. این به عنوان نیازهای سرمایه ثابت کسب وکار شناخته می شود. وجوه مورد نیاز در دارایی های ثابت برای مدت طولانی در کسب و کار سرمایه گذاری می شود. سرمایه ثابت عبارت است از ارزش دارایی های سرمایه ای موجود برای اهداف تولید در یک مقطع زمانی معین. كليه كالاهاي سرمايه اي كه در تشكيل سرمايه ثابت ناخالص به حساب مي آيند شامل مي شود. سرمایه ثابت شامل دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های سرمایه‌ای مانند دارایی، ماشین آلات و تجهیزات است که برای راه‌ اندازی و انجام کسب‌ وکار، حتی در مرحله شروع، مورد نیاز است.
در صفحه طرح توجیهی سرمایه ثابت مطالب مربوطه نوشته شده اند.

طرح توجیهی سرمایه در گردش

طرح توجیهی سرمایه در گردش بیشتر بر روی اخذ وام سرمایه در گردش تمرکز دارد. سرمایه در گردش با کسر بدهی های جاری از دارایی های جاری، همانطور که در ترازنامه شرکت درج شده است، محاسبه می شود. دارایی های جاری شامل وجه نقد، حساب های دریافتنی و موجودی می باشد. بدهی های جاری شامل حساب های پرداختنی، مالیات، دستمزد و بهره بدهی است. سرمایه در گردش برای تامین مالی عملیات و انجام تعهدات کوتاه مدت استفاده می شود. اگر یک شرکت سرمایه در گردش کافی داشته باشد، می‌تواند به پرداخت حقوق کارکنان و تامین‌ کنندگان خود ادامه دهد و سایر تعهدات، مانند پرداخت سود و مالیات را انجام دهد، حتی اگر با چالش‌های جریان نقدی مواجه شود. شما می توانید با تکیه بر یک طرح توجیهی مناسب، در جهت تامین سرمایه در گردش مورد نیاز کسب و کار خود اقدام به اخذ وام نمایید. هدف اصلی این طرح، توانمند ساختن شرکت برای حفظ جریان نقدی کافی برای تامین هزینه های عملیاتی کوتاه مدت و تعهدات بدهی کوتاه مدت است.
صفحه طرح توجیهی سرمایه در گردش اطلاعات بیشتری از این قسمت دارد.

طرح توجیهی افزایش سرمایه

طرح توجیهی افزایش سرمایه سبب درخواست افزایش سرمایه می گردد. افزایش سرمایه عبارت است از انتشار سهام جدید توسط یک شرکت به منظور تامین مالی سرمایه گذاری ها و تملک های جدید یا کمک به تعادل مجدد ساختار مالی آن (در مورد شرکت های دارای بدهی بالا) است؛ همچنین شرکت ها می توانند سرمایه خود را از طریق تامین مالی بدهی افزایش دهند. تامین مالی بدهی مستلزم استقراض پول از بانک یا سایر وام دهندگان یا انتشار اوراق قرضه شرکتی است. کل مبلغ وام باید بازپرداخت شود، به اضافه بهره، که هزینه وام است. استارت آپ ها برای بهینه سازی فرصت های بالقوه خود نیاز به دسترسی به سرمایه دارند. افزایش سرمایه معمولاً یکی از اولین مسائلی است که یک شرکت جوان باید به آن بپردازد، و توانایی شما برای جذب سرمایه گذار احتمالا نقش مهمی در موفقیت نهایی شرکت شما دارد. هدف یک طرح توجیهی برای افزایش سرمایه، متقاعد کردن سرمایه گذاران است که شرکت جدید شانس خوبی برای موفقیت دارد و می تواند بازده سرمایه گذاری  مطلوبی را برای آنها به ارمغان آورد.

در صفحه طرح توجیهی افزایش سرمایه نیز در این مورد اطلاعاتی وجود دارد.

 

logo-samandehi